Κάντε αίτηση στον διαγωνισμό

Τελική βαθμολογία

4.8
Συνολικός αριθμός βαθμολογιών: 20

Sleep Boutique - Orion Strom

Νικητής του βραβείου
Χρυσή Εταιρεία

Ημερομηνία Σάρωσης: September 8, 2022
Οδός: 25ης Μαρτίου 95
Περιοχή: Ευοσμο
Ταχυδρομικός Κώδικας: 562 24
Α.Φ.Μ.:

Ειδικά σήματα
Ποσοστό μεριδίου αξιολογήσεων
4.8
opinie 20

Αυτό το γράφημα δείχνει ποιες αξιολογήσεις κυριαρχούν μεταξύ όλων των απόψεων που συγκεντρώθηκαν. Όσο υψηλότερο είναι το ποσοστό της βαθμολογίας, τόσο μεγαλύτερο είναι το μερίδιό της.

Ποσοστό αξιολογήσεων από μεμονωμένες ιστοσελίδες

Ποσοστό μεριδίου μεμονωμένων πηγών γνώμης στην τελική βαθμολογία. Λαμβάνονται υπόψη μόνο κριτικές στις πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες. Για λόγους αξιοπιστίας του διαγωνισμού, δεν λαμβάνουμε υπόψη κριτικές από ιστότοπους με αμφίβολη φήμη.

Αριθμός αξιολογήσεων έως και αριθμός αξιολογήσεων με σχόλιο

Σε αυτό το γράφημα, δείχνουμε πόσες βαθμολογίες έχει ένα σχόλιο. Οι πιο πολύτιμες αξιολογήσεις στο Διαδίκτυο είναι αυτές με προσωπικά σχόλια. Μιλούν για τις προσωπικές εμπειρίες των πελατών που περιγράφουν τα συναισθήματά τους για την εταιρεία στο διαδίκτυο.

Ιστορικό αριθμός αξιολογήσεων

Το γράφημα δείχνει τη δυναμική της αύξησης του αριθμού των αξιολογήσεων σε μεμονωμένες ιστοσελίδες με την πάροδο των ετών. Λόγω του γεγονότος ότι το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2022, τα δεδομένα παρουσιάζονται από εκείνη την ημερομηνία.

Ιστορικό των αξιολογήσεων

Αυτό το γράφημα μας δείχνει πώς τα αποτελέσματα σε μεμονωμένες ιστοσελίδες έχουν αλλάξει με τα χρόνια. Λόγω του γεγονότος ότι το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2022, τα δεδομένα παρουσιάζονται από εκείνη την ημερομηνία.